15/11/2019

DASHI Të flasësh shumë mund të krijojë komplikime, veçanërisht në dashuri, ku do të jetë një fundjavë e vështirë. Do të ketë diskutime. Mund të ndjeheni të demotivuar në zgjedhjet tuaja, kështu që përpiquni të gjeni entuziazmin. Mundohuni të qëndroni me miq të mirë për të zbutur nervozizmin. DEMI Është

Vështirësitë me të cilat përballemi çdo ditë mbi të gjitha na ndihmojnë të përmirësohemi. Por le të mësojmë të njohim dhe tejkalojmë shqetësimet tona me këtë test të thjeshtë. Këto frikëra bëhen gurë të mëdhenj të pakapërcyeshëm me kalimin e kohës dhe psikika jonë nga frika e regjistrimit të një

Shpesh frika, ndjenja e fajit dhe kujtimet e pakëndshme bllokojnë veprimin tonë dhe ekuilibrin e brendshëm, është e rëndësishme të rritemi dhe të njohim veten më mirë në mënyrë që të kapërcejmë këto negativitete. Për të arritur këtë qëllim, ne jemi munduar të hartojmë një tabelë me rregullat themelore për

Koreja e Jugut duket si e shtrënguar në një darë midis aleatit historik të saj, Shteteve të Bashkuara, dhe fuqisë në ngjitje, Republikës Popullore Kineze, që pasi ka rihapur kanalet diplomatike formale me Seulin më 1992, ka përfundur për t’ju bërë partneri kryesor ekonomik Shpesh, kur dëshirohet të jepet një

Sigurisht, ka disa teste psikologjike që mund të na ndihmojnë të identifikojmë disa aspekte të rëndësishme të asaj që nganjëherë fshehim pa vetëdije. Më poshtë, do t’ju tregojmë një imazh mjaft kurioz që synon të zbulojë disa gjëra shumë të thella të fshehura brenda jush. Gjithë çfarë ju duhet të

DASHI Ajo që do të ndodhë me ju sot mund të mos ju pëlqejë plotësisht, por nëse qëndroni të qetë dhe të kthjellët, nuk është e pamundur që gjithçka të shkojë pa probleme. Nëse presioni papritmas rritet, mos u frikësoni: gjëja e rëndësishme është të zgjidhni gjërat njëra pas tjetrës.