13/11/2019

DASHI Ju jeni më të fortë, madje edhe fizikisht, impulsivë dhe të gatshëm për të fituar. Nëse keni angazhime të rëndësishme mos i shtyni ato. Ju mund të përballeni me çdo gjë. Të favorizuar janë udhëtimet. DEMI Ekziston një situatë rritjeje, por kujdes kostot. Nëse keni nevojë për të bërë

Ja cila është origjina e frazës, që ka pushtuar rrjete sociale në kuptimin e vërtetë të fjalës. Le të bëjmë një hap prapa në histori, në herën e parë fare kur është dëgjuar fraza “Ok boomer”. Na ishte një herë Luciferi, ëngjëlli rebel i parajsës, i cili nënjë moment ngriti

Angazhimet e përditshme, puna, afatet dhe orët e kaluara nga njëra anë e qytetit në tjetrën: kush është lodhur nga kjo jetë? Gjetja e kohës për veten tuaj dhe për gjërat që ju bëjnë të lumtur është e shenjtë. Dhe është gjithashtu arsyeja pse me letër dhe stilolaps në dorë,

Steve Siebold, pasi i ka ka kaluar më shumë se 35 vite duke i intervistuar dhe vëzhguar më shumë se 1,200 milionerë, ka zbuluar sekretet që ata ua mësojnë fëmijëve të tyre. Ja katër kryesoret: Rrethojeni veten me njerëz të suksesshëm – Këtë mund ta bëni edhe duke luajtur sporte

Çelësi i parë E thjeshtë dhe pa “fryrje”: Nëse keni zgjedhur këtë çelës do të thotë që keni një personalitet të fortë, racional dhe analitik. Ju jeni një person inteligjent dhe reflektues dhe kur vendosni të veproni e bëni atë direkt, pa u spërdredhur. Çelësi i dytë E fortë dhe

Realiteti ynë është i mbushur me ideale të rreme që po ndikojnë përherë e më fuqishëm në shoqërinë tonë. Për fat të keq, ne sot shohim mjaft femra që në kushtet e një presioni mjaft të lartë shoqëror, përpiqen të bëjnë çdo lloj gjëje për të qenë tërheqëse në sytë