12/11/2019

Zgjidhni njërën nga letrat në fotografinë më poshtë. Letra që ju tërheq më së shumti ka një këshillë të rëndësishme për ju! LETRA E PARE Kushtojini vëmendje ëndrrave që keni pasur! Ndonjëherë mesazhet shpirtërore na vijnë përmes ëndrrave, si një formë paralajmërimi për atë që fshihet në jetën tonë të

Nga George Soros Pas rënies së Murit të Berlinit në nëntor 1989, shoqëritë e hapura dolën triumfuese dhe bashkëpunimi ndërkombëtar u bë feja mbizotëruese. Tridhjetë vjet më vonë, megjithatë, nacionalizmi ia ka dalë të jetë shumë më i fuqishëm dhe shkatërrues sesa ndërkombëtarizmi BERLIN – Rënia e Murit të Berlinit