11/11/2019

Letra Nr 1 Nëse keni zgjedhur letrën n. 1, shumë shpejt do të keni një periudhë tepër të mirë, gjatë së cilës nuk do të ketë probleme apo vështirësi të veçanta. Dhe ato që mund të shfaqen në “horizont” nuk duhet të merren parasysh, sepse nuk do ta errësojnë jetën

Letra e parë Kjo letër përfaqëson lëvizjen. Nënkupton ardhjen e mundësive të reja apo edhe një personi të ri në jetën tuaj. Pranoni të renë dhe shpejtësinë me të cilën ecën jeta. Ajo tregon gjithashtu një lajm të mirë, zgjidhjen e problemeve dhe kjo është koha për të vepruar. Letra

DASHI Ekziston një situatë premtuese në pamje, edhe pse ka kaq shumë gjëra që dëshironi të bëni dhe sinqerisht më pak mundësi për t’i përfunduar. Nuk është rastësi që ky qiell është një përkrahës i provokimeve. Nëse dikush e çon dëm kohën tuaj, ju mund të zemëroheni. Ju jeni shumë

DASHI Kohët e fundit ju jeni shumë më të vetëdijshëm për veten dhe aftësitë tuaja. Pse mos t’i përdorni për të bërë dikë të lumtur sot? Ju me të vërtetë mezi prisni që kjo javë të marrë fund. Edhe pse sot një lajm interesant mund të hapet në frontin e

Ja se cilat janë tre shenjat më me fat për ditën e sotme: SHIGJETARI Ju jeni në një periudhë pozitive: në dashuri ka disponueshmëri, për punën priten lajme, për të cilat është më mirë të jeni gati! Yjet tani favorizojnë çështjet praktike dhe qielli sjell një lajm të shkëlqyeshëm, veçanërisht