09/11/2019

DASHI Eshtë pak kohë stresuese për ju, kjo ju bën që të jeni shpesh nervozë edhe me familjen tuaj. Mendoni me kujdes përpara se të thoni diçka, veçanërisht në një kontekst sentimental. DEMI Ju i keni përjetuar javët e kaluara me një farë rënieje të humorit, por tani gjërat po

1- Energjikë dhe kuriozë Ju jeni një person i disponueshëm, aktiv, krijues, disi i trazuar, i cili pëlqen të eksplorojë gjithçka që e rrethon. Mundohuni të keni gjithmonë një qëndrim pozitiv. Gjithçka që është e re ju tërheq dhe ju ngacmon: një udhëtim, një punë, një njohje e re. Mesazhi:

Në këtë artikull të New York Times, të botuar plot një vit pas – siç shkruan gazeta amerikane – “vrasjes apo vetëvrasjes” së ish Kryeministrit Mehmet Shehu, dalin qartë përpjekjet e hershme të Departamentit të Shtetit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, për një afrim me Shqipërinë. Në artikullin e

“Bufi i Minervës fillon fluturimin e tij, vetëm me ardhjen e muzgut,” shkruante Hegeli tek “Filozofia e së Drejtës”. Ishte një mënyrë poetike për të thënë se urtësia dhe mirëkuptimi vijnë vetëm me vështirësi, dhe historia kurrë nuk pushon së luajturi me veten, në mënyra të paparashikuara. Ndërsa Gjermania shënon

Thonë se dashuria është motori i jetës. Por të jesh e kënaqur me dikë që gjithmonë e ndjek nga pas ose që na lë “vetëm thërrime”, nuk mund dhe nuk duhet të jetë e mjaftueshme, kurrë. Një ditë dikush do të na ngrohë zemrat, do të na mbrojë dhe rrezet

DASHI Në punë do të merrni lajme të denja për festë. E ku ka mënyrë më të mirë sesa të organizosh një udhëtim me miqtë? Një gjest i nxituar rrezikon të hedhë në erë një moment të rëndësishëm me partnerin tuaj. Mos u bëni egoistë, bëni një hap prapa. DEMI