07/11/2019

DASHI Duket si një fundjavë e mirë sepse Hëna do të kalojë në shenjën tuaj. Ajo nuk do të jetë më kundër, për më shumë se një muaj dhe kjo është në vetvete gjë pozitive. Ju keni akoma disa situata për t’u zhytur përsëri. Dashuria: mirëkuptimi nuk mungon, Venusi është