05/11/2019

Një mendje e qetë e shikon botën më qartë dhe nga një këndvështrim më i gjerë. Në këtë dimension në të cilin mbretëron reflektimi dhe kontrolli emocional, ne mund të lëmë mënjanë mendimet e ankthit ose iracionale, për të marrë vendime më të mira Mendja e qetë është e përqendruar

“Nuk është e vërtetë, por unë marr masat e mia paraprake”. Kështu thoshte Benedetto Croce dhe është ndoshta mendimi që i ngjan më së shumti idesë sonë. Si reagon kur një mace e zezë kalon në rrugë? Apo nëse, gabimisht, dikush ju hedh fshesën në këmbë? A jeni, me pak

Imazhi 1 Ju jeni një person shumë i fortë. Shumë shpesh preferoni të jeni vetëm. Sidoqoftë, në thellësinë e shpirtit tuaj ju jeni shumë emocionalë, por të tjerët nuk mund ta shohin stuhinë e ndjenjave që ziejnë brenda jush, sepse nga jashtë dukeni të ftohtë dhe indiferentë ndaj gjithçkaje që

Letra 1 Nëse keni zgjedhur letrën n. 1, shumë shpejt do të keni një periudhë tepër të mirë, gjatë së cilës nuk ka probleme apo vështirësi të veçanta. Dhe ato që shfaqen në “horizont” nuk duhet të merren parasysh, sepse nuk do të errësojnë jetën tuaj dhe nuk do të

DASHI Dita në të cilën disa nyje mund të vijnë mu përpara jush: do t’ju kërkohet të zgjidhni disa çështje për të cilat jeni përgjegjës, ku ndoshta keni bërë disa gabime në të kaluarën. Bëhuni të fortë, gjërat do të përmirësohen që nga e premtja. DEMI Ju ndjeheni më mirë,

Vendimi që ka dënuar të “burgosurit politikë” katalanas me afate që shkojnë nga 9 deri në 13 vite burg ka gjeneruar një emocion të thellë në Katalonjë dhe ka shkaktuar manifestime të mëdha që kanë përshkuar vendin gjatë ditëve të fundit. Është një vendim jashtëzakonisht i gjatë nëqoftëse matet mbi