04/11/2019

DASHI Një ditë pak nervoze, ku mund të duhet të grindeni me dikë, me siguri edhe në çift do të duhet të përballeni me një çështje. Mundohuni të jeni të kujdesshëm, t’i analizoni gjërat mirë, keni disa situata për të zgjidhur nga tani, deri në fund të vitit. DEMI Një

Letra e lumturisë Kjo letër hyn në jetën tuaj për t’ju kujtuar se, pavarësisht rrethanave, lumturia është gjendja juaj natyrale. Mund të jetë që ndonjëherë situatat vënë në provë karakterin dhe forcën tuaj, por falë dashurisë, guximit dhe gëzimit tuaj, shumë shpejt do të kuptoni se ajo që sot duket

Nëse nuk mund të shpëtoj nga dhimbja apo edhe lëkundjet e humorit të tjetrit, atëherë edhe unë vuaj. Eshtë e dobishme që çdo temë për empatinë të publikohet, sepse dhjetëra njerëz (të cilët e identifikojnë veten si empatikë) komentojnë anën e vështirë të ndjeshmërisë së tepruar. Për më tepër, fakti

Miyamoto Musashi ishte një luftëtar i famshëm samurai, i cili jetoi gjatë epokës feudale japoneze. Ai është autori i veprës së famshme “Libri i pesë unazave” dhe është i njohur gjithashtu si përpiluesi i një liste rregullash mbi jetën, dy javë para se të vdiste. Si një luftëtar lindor, për

Ka nëna më të zonja dhe me më shumë imagjinatë se sa zana e Hirushes! Domethënë, ajo që iu shfaq Hirushes kur mbeti vetëm në shtëpi dhe në lot nga njerka e mbrapshtë dhe motrat e saj. Tiffany, ky është emri i nënës fantastike, që ka përmbushur ëndrrën e vogëlushes

Ne jemi fjalë për fjalë të mbytur nga lajmet e këqija: i dëgjojmë në lajme, i lexojmë në pajisjet tona elektronike. Çdo ditë ne biem në kontakt me të gjitha të këqijat në botë dhe kjo me të vërtetë nuk na bën mirë. Truri ynë nuk është në gjendje të