03/11/2019

DASHI Pesë Yje për Dashin, që do të kenë një Venus të favorshëm. Çiftet mund të bëjnë plane për të ardhmen ose të zgjidhin probleme apo tensione që kanë ndodhur në kohët e fundit. Detyrimet e reja mund të bëhen të rëndësishme, ka një rritje të pasionit. Sa i përket

DASHI Venusi më në fund është përsëri në favor që do të thotë më shumë mundësi. Në fund të fundit, tetori ishte një muaj provash të shkëlqyera, veçanërisht gjatë fundjavave. Tani mund të ktheni faqen. DEMI Ka një lodhje të madhe në këtë periudhë dhe do të duhet të merreni

Britney Spears: gjeografia, kjo e panjohur. “Asnjëherë nuk kam dashur të shkoj në Japoni. Thjesht sepse nuk më pëlqen të ha peshk. Dhe e di se është shumë popullor atje në Afrikë” Kanye West: “Në të vërtetë nuk më pëlqen të mendoj. Unë mendoj se njerëzit mendojnë që mua më

Edhe shkenca e konfirmon: gratë kanë gjithmonë të drejtë. Për më tepër nuk është rastësi që burrat gjithmonë këshillohen të mos grinden me partnerin e tyre: është një betejë e humbur. Debati me një grua është një betejë e humbur, sepse ato kujtojnë kollaj çdo detaj, kështu që arsyeja do

Këto janë tre shenjat më me fat për ditën e sotme: PESHQIT Eshtë një fundjavë e mirë për emocionet. Mund të vendosni dikë në një piedestal, tendenca juaj për të idealizuar do të jetë gjithmonë e më e fortë. Për momentin ju duhet vetëm t’i kushtoni vëmendje një teprice idealizimi