02/11/2019

PIERRE HASKI Një ndryshim i madh ekonomik dhe strategjik po ndodh në Lindje, i cili do të sjellë pasoja jetëgjata. Kohët e fundit, një shënim i Forumit Ekonomik Botëror theksonte një fakt domethënës: në vitin 2020 ekonomitë aziatike do të tejkalojnë ato të pjesës tjetër të botës. Për të kuptuar

Flasim për paparashikueshmëri, për atë anë që dikujt i duket qesharake dhe dëfryese, të tjerëve negative dhe jo gjithmonë të mirëpritur. Ashtu si me shumë aspekte të karakterit dhe personalitetit, paparashikueshmëria varet edhe nga shenja e zodiakut. Në fakt është konstatuar se kjo mënyrë e të qenurit, tejet individuale, rrjedh

DASHI Keni nevojë të jeni më të qetë, për të larguar situatat dhe njerëzit negativë e të paqartë. Ende mund të ketë tension ose keqkuptim në familje ose me njerëz përreth jush. Sa i përket mjedisit profesional dhe të punës, ka ende vonesa ose probleme që ju shqetësojnë. Sa i

DASHI Edhe kjo është gjithashtu një ditë nervoze, ku mund të ketë konflikte dhe debate. Kohët e fundit të gjitha fundjavat janë të vështira, ka gjithmonë njerëz me të cilët ju diskutoni ose që janë kundër jush. Mundohuni të jeni të kujdesshëm, veçanërisht në dashuri. DEMI Eshtë vërtet rasti të

Nga Uajët Red Në planet, ka disa vende ku duket sikur njeriu nuk mund të jetojë dot, dhe megjithatë disa njerëz kanë jetuar dhe jetojnë aty. Mes tyre janë komunitetet indigjene në Afrikën e Veriut, të cilët nuk kishin zgjidhje tjetër, veçse të zhvillonin metoda të zgjuara për të mbijetuar: