01/11/2019

Nga Mark Miller Konstandinopoja i kishte rezistuar për shumë shekujt sulmeve armike, derisa më në fund teknologjia e re – topat e mëdhenj të Perandorisë Osmane – e gjunjëzuan kryeqytetin e Perandorisë Bizantine. Rënia e Konstandinopojës në majin e vitit 1453, ishte fundi i një epoke për pjesën më të

Cilat shenja do ta nisin më mirë nëntorin? Mësojeni më poshtë: DEMI Sipas horoskopit të Paolo Fox sot do të keni shumë arsye për të buzëqeshur. Nuk ishte një javë e lehtë: duhej të përballeshit me grindje, probleme në punë, zili dhe probleme të përgjithshme. Tani ju jeni në rritje: