27/10/2019

DASHI Katër yje për Dashin, që më në fund e ka në krah Venusin, i cili së bashku me një Jupiter të shkëlqyer, ndihmon shumë në dashuri, veçanërisht për historitë e lindura kohët e fundit. Por përpiquni të mos grindeni për gjithçka. Edhe çiftet që janë bashkë prej një kohe

DASHI Ka qenë një muaj lufte, por tani ka disa përmirësime. Keni mundësi gjithashtu për të zgjidhur një problem në dashuri. DEMI Ka acarim, sepse kohët e fundit ka pasur probleme të një natyre ekonomike ose në sferën sentimentale. Edhe nervozizmi është ndjerë jo pak. Për këtë të hënë, atëherë,

Sytë janë pasqyra e shpirtit, ata nuk fshehin, nuk gënjejnë. Ka shumë gjëra që kontakti me sy mund të zbulojë në lidhje me një person, po ju sjellim 10 prej tyre. Mbajtja e vështrimit të fiksuar ndaj një personi mund të shkaktojë siklet, veçanërisht nëse nhga ai kontakt me sy,

DASHI Sot do të ndiheni tamam në formë. Sa keq që këmbët tuaja janë duke protestuar pak, arsyeja? Ndoshta këpucë të reja. Sot është dita për të shpenzuar një pjesë nga paratë tuaja. DEMI Gjithmonë ekziston dikush i gatshëm për t’ju gjykuar dhe t’ju bëjë të vëreni të metat tuaja.

Zbuloni dy shenjat më me fat për ditën e sotme: LUANI Horoskopi këtë fundjavë tregon më pak tension, këtë fundjavë do të jeni shumë më pak të tensionuar. Ndoshta sepse keni qenë në gjendje të vendosni pikat mbi i dhe t’i sillni gjërat në drejtimin e duhur. Në këtë kohë,