25/10/2019

Në orën 24 të mbrëmjes së nesërme, akrepat e orës do të zhvendosen 60 minuta mbrapa. Në gjithë vendet e Europës, ora do të ndryshohet në të njëjtin çast, për të patur diell apo dritë një orë më shumë, derisa në 29 mars të vitit 2020, kur do të kthehet

DASHI Ditë nervoze dhe në rënie, ku do t’ju duhet t’i kushtoni vëmendje fjalëve për të shmangur debatet e padobishme. Ende ka siklet dhe shqetësime që ju shkaktojnë tension: duket se këto probleme gjithmonë përkeqësohen gjatë fundjavës. DEMI Sa i përket ndjenjave, këtë fundjavë mund të ketë disa emocione për

“Unë rri me të sepse ai më jep stabilitet”; “Unë jam me të sepse ajo më sheh si zot”; “Do martohem me të, sepse e pëlqejnë prindërit e mi”; “Do martohem sepse ai ka një seksualitet qetësues”; “Unë jam me të sepse kemi të njëjtat shije”; “Unë jam me të

Karrike lëvizëse A mos lëvizi karrikja juaj? Apo ishte era? Edhe sikur thjesht të imagjinoni karriken tuaj të vjetër lëvizëse, që lëkundet në errësirë, në një dhomë të shkretë, do të mjaftojë t’ju bëjë të kuptoni përse njerëzit supersticiozë preferojnë karrike që qëndrojnë fort në tokë. Sipas legjendave irlandeze, një

Lumturia. Një koncept po aq individual sa edhe subjektiv, por i rëndësishëm për secilin nga ne. Sikundër janë përpjekjet që bëjmë për të kapërcyer pengesat, blloqet që shfaqen midis nesh dhe idesë sonë për lumturinë. Por nëse zgjidhni një letër midis atyre që propozohen, mbase do të keni mundësi të

DASHI Sot është një ditë e rëndësishme për ju dhe partnerin tuaj. Një rekomandim: mos lini pas dore asnjë lloj detaji, do të bëjë ndryshimin. DEMI Ditë që do të shfrytëzohet për të sqaruar idetë në lidhje me një problem pune, të cilin, falë inteligjencës tuaj, do të keni mundësi