24/10/2019

Mbetet për t’u vendosur nëse Presidenti Donald Trump do të fajësohet, por duket se ka gjasa. Përpjekja e fundit për të përndjekur një president amerikan ishte kundër Bill Clintonit në fund të viteve 1990, dhe para kësaj, Richard Nixonit në mesin e viteve ’70, dhe para kësaj … Andrew Johnsonit,

9 mësimet e Konfucit ofrojnë njohuri të rëndësishme, të dobishme për të gjithë ata që dëshirojnë të ndryshojnë jetën e tyre dhe të arrijnë qetësi më të madhe. Kanë kaluar shumë kohëra që kur Konfuci ka ecur mbi Tokë, por ai ende konsiderohet një nga njerëzit më të rëndësishëm dhe

Ndonjëherë është e lehtë të imagjinohet e ardhmja duke parë të tashmen, por kush mund ta thotë? Gjithmonë mund të marrë një kthesë të papritur. Zgjidhni një monedhë me fat dhe zbulojeni. E ardhmja është një fushë plot pasiguri që na intrigojnë, që zgjojnë ankthin dhe madje mund të gjenerojnë

1- Luani Ndër shenjat më të mençura të Zodiakut, sigurisht që gjejmë miq dhe mikesha të lindur nën shenjën e Luanit. Personalitete të vëmendshme, të afta për të prodhuar sinteza të shpejta dhe të afta të kenë gjithmonë fjalën e duhur në kohën e duhur. Shumë bujare dhe gjithashtu e

DASHI Mundohuni të ruani qetësinë dhe mos lejoni që të shtyheni në një debat të fortë, të lindur për arsye pune ose për arsye personale. Ju jeni pak nervozë, por nuk keni pse ta hidhni këtë acarim në jetën tuaj dashurore. DEMI Mundohuni të rezistoni, veçanërisht në dashuri, sepse brenda

Në kuadër të Projektit “Tranzicioni: Çfarë shkoi mirë? Çfarë shkoi keq?”, një projekt i Institutit Shqiptar të Medias në bashkëpunim me bota.al, dhe i financuar nga Programi i Tranzicionit i Republikës Çeke, ekipi i bota.al ka zhvilluar serinë e dytë të vox pop-eve, me qytetarë nga qytetet e Beratit, Elbasanit,