20/10/2019

Dashi Ditë delikate dhe nervoze, në të cilën mund të ketë probleme në punë ose në jetën personale apo edhe në çift. Ndoshta keni dyshime për diçka, nuk jeni të sigurt se ajo që po bëni është gjëja e duhur. Mundohuni të mos sillni në dashuri nervozizmin e grumbulluar në

Bardhyl Londo i parandjeu ndryshimet e mëdha dhe shpresëdhënëse që do të pasonin shembjen e sistemit komunist dhe do të transformonin Shqipërinë, pas dy bisedave jo dhe aq rastësore që pati në një qoshe të Panairit të Librit në Frankfurt, me një kroat dhe një polak, të dy të arratisur

Dashi Katër yje për shenjën e Dashit, që po kalon një fazë rikuperimi. Java fillon mirë, Dielli ndalon kundërshtimin e tij nga e Mërkura. Sa i përket dashurisë, çiftet mund të gjejnë harmoni dhe stabilitet, ndërsa ata që janë beqarë kanë një shans të mirë për sa kohë që nuk

Dashi Nuk ka gjysmë masa për ju: përpiquni të shihni edhe nuancat, qëndrimi të fiksuar në bindjet tuaja është kundërproduktive. Ju duhet të filloni t’i merrni dëshirat tuaja më seriozisht. Ato nuk janë vetëm kapriço, por shpesh janë gjëra që ju bëjnë të ndiheni më mirë. Demi Dita bëhet interesante

Mësoni se cilat janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: Akrepi Dashuria: Marrëdhënie të mira në çift dhe takime të reja, por kujdes nga Hëna e kundërt, kjo mund t’ ju krijojë një vonesë të vogël ose më keq. Beqarët mund të përfitojnë nga mundësitë e mira