17/10/2019

Dashi Kjo javë filloi në një mënyrë mjaft të çuditshme. Ju merakoseni për disa çështje që shqetësojnë një të dashur ose shtëpinë, dhe për këtë arsye vuani nga stresi në këto ditë. Filloni projekte të reja me shumë entuziazëm dhe optimizëm. Por atëherë kur fillon të keni diçka që nuk

Zef Preçi është një prej ekspertëve më në zë të ekonomisë në Shqipëri. Në këtë intervistë për bota.al, në kuadër të serisë së reflektimeve mbi tranzicionin 30-vjeçar të Shqipërisë, Z. Preçi flet për ngjarjet që pasuan shembjen e Murit të Berlinit, ndikimin e tij mbi transformimet e mëdha në Shqipëri,