16/10/2019

Sekreti i një marrëdhënie të lumtur shpesh fshihet në gjeste të vogla. Përveç dashurisë dhe afeksionit, një marrëdhënie dashurie kërkon respekt dhe besim. Fatkeqësisht, sot, shumica e martesave kanë tendencë të dështojnë, duke rezultuar në një numër të madh të shkurorëzimeve dhe ndarjeve, me shumë hidhërim dhe zhgënjim. Nga të

Ngjyrat e vjeshtës janë ato të forta, që hyjnë në zemrën dhe shpirtin tuaj. Kjo është më e bukura nga stinët për shumë njerëz, peizazhi që ndryshon dhe shndërrohet ndikon në shpirtin që, ashtu si gjethet, është i ngjyrosur me ar, bronz dhe bakër. Ajo që ndodh në vjeshtë është

Sytë janë pasqyra e shpirtit (por edhe e personalitetit): zgjidhni midis shtatë figurave ato sy që ju godasin më shumë dhe zbuloni diçka që nuk dinit për karakterin tuaj. Para se të filloni provën, çlironi mendjen nga ankthet dhe shqetësimet dhe përqendrohuni tek sytë në figurë. Zgjidhni atë që mendoni

Dr. Vera Bekteshi, shkrimtare, ka shumë për të thënë në lidhje me tridhjetë vitet e tranzicionit të Shqipërisë. Pedagogen e Fizikës, e diplomuar në vitin 1969 në Fakultetin e Shkencave, shembja e komunizmit e gjeti të internuar në fshatin Vodëz të Beratit, në një izolim që e pati zanafillën në

Çfarë do të thotë të ëndërrosh para? Paraja është shpesh e pranishme në ëndrrat tona në forma të ndryshme, me interpretime dhe kuptime të ndryshme në varësi të rastit. Para që merren, humbasin ose dhurohen, monedha ose letër, në portofol ose që i gjen përtokë: ka shumë situata që në

Luani Dashuria: Ditë me fat për të gjithë ju dhe falë Venusit të favorshëm, ju do të jetoni emocione të bukura në dashuri. Edhe beqarët do jenë në gjendje të kalojnë një ditë të bukur dhe relaksuese, dhe t’i kushtohen miqve të tyre më të afërt për të përjetuar momente