15/10/2019

Dashi Një ditë pozitive, ku mund të mendoni për një rikuperim në vendin e punës dhe të gjeni një qëndrueshmëri emocionale. Sa i përket dashurisë, ditët më të mira do të vijnë muajin tjetër, jini të durueshëm. Demi Ju mund të zgjidhni, midis të sotmes dhe ditëve të ardhshme, një

Një gjeneratë me gjunjë të gërvishtura, lojëra në rrugë, me nënat që na shikonin duke luajtur nga dritarja ndërsa sytë e tyre ngatërroheshin me gjelbërimin. Nga këmbët e zbathura, uji i ftohtë nga burimi dhe lisharëset e improvizuara. Brezat e lindur midis viteve 1950 dhe 1989 nuk do të mund

Kafshët janë një nga gjërat më të bukura që natyra ka krijuar ndonjëherë, aq sa ata kanë magjepsur njerëzimin që nga agimi i historisë. Një nga tiparet më interesante të këtyre krijesave është se secila ka një tipar dallues që e bën atë të ndryshëm nga të tjerët. Mbi to

Ndonjëherë ëndrrat zbulojnë diçka për ju që, në një nivel të vetëdijshëm, nuk jeni i sigurt që mund ta shprehni. Për shembull, ju ëndërroni një ose më shumë gjarpërinj dhe ndjeni frikë ose tërheqje ndaj tyre. Në këtë udhëzues të shkurtër për interpretimin e ëndrrave, ne do të përpiqemi t’ju

Në jetë, gjithmonë do të takohemi me dikë që dëshiron të na godasë nga prapa shpine: disa njerëz do të na lëndojnë shumë më tepër se të tjerët, duke tradhtuar besimin tonë dhe pritjet që kishim për ta. Sidoqoftë, dhurata më e madhe që mund të bëni është t’i mbani

Nëse mundesh ta ëndërrosh, patjetër që mundesh edhe ta realizosh. WALT DISNEY Mos prit. Nuk do jetë kurrë “koha e duhur”. Fillo aty ku je, dhe puno me çdo mjet që ke në dispozicion, dhe mjete më të mira do të gjesh rrugës. GEORGE HERBERT E ardhmja u përket atyre