14/10/2019

Sot nuk është e lehtë të jesh nënë, detyra është më e vështirë se kurrë. Por si prindër ju keni të drejtë dhe detyrë t’i mësoni vogëlushet tuaja se si të përballen me botën, kur ato, nën sytë tuaj, do të bëhen gra të bukura. Mësojini vajzave tuaja të mos

Çdo muaj planetët krijojnë gjeometri të ndryshueshme dhe gjurmojnë renditjen e shenjave më me fat. Në këtë muaj të tetorit, a jeni ndër ata të bekuar nga fati? Konstelacionet, gjatë muajit tetor, do të vizatojnë Kuadratin Pegasus i cili do të zëvendësojë yjësinë verore, Trekëndëshin Veror që u ka shkelur

Dashuri, respekt, durim, mirësi. Lidhja midis nënës dhe vajzës është diçka e mrekullueshme, unike dhe e sinqertë. Nënat janë heroinat tona, ato janë gjithmonë aty për ne, 7 ditë në javë, 24 orë në ditë. Nëse ato janë edhe miket tona, mund të jenë “më të mirat” dhe asgjë dhe

Siç e dini tashmë, gjëja më e rëndësishme dhe e nevojshme për të zhvilluar edukimin e fëmijëve tanë janë fjalët që ne përdorim për të komunikuar me ta. Ne jemi qenie njerëzore, të cilët shpesh e lejojnë veten të largohen nga emocionet, që na bëjnë të themi ose të bëjmë

Dashi Kujdes paratë, sepse janë dy ditë në të cilat mund të gjesh veten në një udhëkryq. Në një nivel emocional dhe profesional, gjërat që filluan muajin e kaluar mund të mos shkojnë ashtu siç dëshironi. E enjtja dhe e premtja do të jenë ditët më të mira për të

Dashuria është një mister. Pse dashurohemi? Eshtë një forcë e madhe që na qetëson nga të gjitha mundimet tona, është një dhimbje e madhe që na shëron nga të gjitha luftërat. Dashnori është një luftëtar i çuditshëm që buzëqesh dhe i do të tjerët. Dashnori bën që të gjitha trëndafilat