13/10/2019

Nga Albert Rakipi Drejtor i Institutit të Studimeve Ndërkombëtare Për këdo që ka vizituar Shqipërinë në komunizëm, ndjesia e parë që mund të ketë pasur, siç dëshmon Karl Kaser i Universitetit të Gracit, ka qenë se “je duke vizituar një një planet tjetër dhe ideja e kthimit prapa për të