11/10/2019

Lutfi Dervishi, ekspert i medias dhe drejtues i talk show-t politik “Përballë” në Televizionin Publik Shqiptar, si dhe lektor i gazetarisë investiguese në Fakultetin e Gazetarisë në Universitetin e Tiranës, është nga ata persona, të cilit i mjaftojnë 140 gërmat e lejuara të postimeve të Twitterit, për të përcjellë mesazhe