09/10/2019

Ky vit shënon 30 vjetorin e shembjes së Murit të Berlinit, simboli i ndarjes së madhe mes lindjes dhe perëndimit për më shumë se gjysmë shekulli. Bota.al në bashkëpunim me Institutin e Medias, prej disa javësh ka botuar një seri intervistash dhe esesh nga personalitete të spikatura, nga fusha të

Në serinë e intervistave dhe eseve mbi Tranzicionin 30-vjeçar të Shqipërisë, kjo intervistë që shkrimtari dhe poeti i njohur Visar Zhiti ka dhënë për bota.al, është nga ato që nuk duhet humbur. Me forcën e fjalës, që ia pasuron mesazhin si rrallëkujt tjetër, Visar Zhiti flet për shembjen e Murit