07/10/2019

Prof. Dr. Ylljet Aliçka, ish Ambasador i Shqipërisë në Francë, Portugali, Monako dhe UNESCO, një prej shkrimtarëve më në zë shqiptarë të pas vitit 1990, autor i disa librave, të cilët janë përkthyer në disa gjuhë dhe janë mirëpritur prej lexuesve të huaj, nga Italia, në Francë dhe deri në

DASHI: Një fillim neutral i javës sipas horoskopit të 7 tetorit. Jini të durueshëm, duhet të prisni deri të martën për të parë një përmirësim të vogël për shkak të faktit se Venusi nuk do të jetë më në kundërshtim. Këshilla: Ju duhet durim në dashuri. Numri me fat: 11.