05/10/2019

Mollë Nëse fruti juaj i preferuar është molla, kjo do të thotë që ju jeni një person shumë shprehës, veçanërisht kur ka diçka ose dikush që ju intereson. Kur doni diçka doni që ta merrni atë pavarësisht nga kostoja. Ashtu si ka shumë lloje të mollëve, ju pëlqen të eksperimentoni

Pedagogu dhe analisti Ermal Hasimja, ka një eksperiencë të spikatur si lektor i shkencave politike, fillimisht në Universitetin e Prishtinës, dhe më pas si Shef i Departamentit të Shkencave Politike në Universitetin e Tiranës. Ish-zëvendës Rektor i Universitetit Europian të Tiranës, dhe sot Administrator i Shkollës “Ernest Koliqi”, Z. Hasimja