01/10/2019

DASHI Tri ditët e ardhshme ju premtojnë edhe ndonjë garanci, po rriteni! Kohët e fundit keni përjetuar javë të rënda, por keni qëndruar vazhdimisht sepse i doni sfidat; megjithatë kur gjërat bëhen shumë të vështira, ose vërtet të pamundura, do të ishte më mirë të ndaleni dhe të mendoni për

Jason Stahl Ju mund të takoheni më rrallë me disa miq, por lidhja mbetet e fortë Kam zbuluar se miqtë më intimë të 20 viteve të mia të fundit janë ata të kolegjit (shkollës së mesme); një lidhje vërtet e përjetshme. Por me kalimin e jetës, njerëzit ndryshojnë gjithashtu. Disa