21/09/2019

   Nga Preç Zogaj Një titull paradoksal si ky e akuzon ëndrrën si të pafuqishme për të vështruar larg. Por ma merr mendja  shkon për të  treguar  në  larminë e zhvillimeve dhe kundërzhvillimeve të saj Shqipërinë postkomuniste nga viti 1991 e këndej. Ta shohësh nga  jashtë Shqipëria e  para viteve