19/09/2019

Një frazë që shumë njerëzve u vjen në mendje, veçanërisht atyre që kanë ndeshur në shprehjet më të këqija të qenies njerëzore: zilinë dhe xhelozinë. Një fjalë e urtë e njohur thotë: “Nga miqtë më ruaj o Zot, se nga armiqtë ruhem vetë” dhe ai që përkufizohet si zjarr miqësor,

Prof. Afrim Krasniqi Kur në dhjetor 1990 mori jetë sistemi i ri politik, përmes dy sloganeve “Liri – Demokraci” dhe “E duam Shqipërinë si gjithë Europa”, më pesimistët besonin se procesi për jetësimin e tyre do të zgjaste një dekadë. Shumica, përfshirë brezin studentor dhe elitat e reja politike e