14/09/2019

Rënia e Murit të Berlinit lindi nga një ekuivok. Por ishte në ajër dhe provokoi një efekt domino, që mes revolucioneve të kadifenjtë dhe gueriljes urbane, solli rënien e komunizmit në vendet e Lindjes Ajo u bë data simbol e shembjes së bllokut Lindor: 9 nëntor 1989. Atë ditë (në

Prof. Asoc. Dr. Selami Xhepa, doktor në shkencat ekonomike në Universitetin e Tiranës ka kryer një numër kualifikimesh post doktorale në tematika të vecanta në universitete prestigjioze, si në Purdue University, Indiana, John Keneddy School of Government, Harvard University, IMF Institute. Z. Xhepa ka qenë Deputet i Kuvendit të Shqipërisë