01/09/2019

Interesat e Shteteve të Bashkuara dhe Mbretërisë së Bashkuar nuk janë më të përputhura përsosshmërisht, pasi ndërsa të parët mbeten perandori, e dyta e ka humbur peshën e saj. Ama aleanca është e detyruar që të forcohet prej mungesës së alternativave. Sfida kineze rilançon Five Eyes. Midis viteve 1812 dhe