28/08/2019

Origjina e evropianëve të sotëm, është e zhytur ende në mister, dhe objekt i debatave të shumta. Arkeologët dhe gjuhëtarët, kanë diskutuar gjatë mbi origjinën e familjes indo-evropiane, si dhe origjinën e qytetërimit dhe njerëzve të vendosur në Evropë. Zbulimet e viteve të fundit, sugjerojnë se origjina e kulturës evropiane,

Nga Charles Grant Tomas Hobs, e përshkroi dikur jetën e një njeriu si “të vetmuar, të varfër, të ndyrë, të shëmtuar dhe të shkurtër”. Pikëpamja e Kremlinit mbi botën, është e errët dhe Hobsiane. Por gjatë një vizitë të kohëve të fundit të zhvilluar në Moskë, unë u habita nga