23/08/2019

Brenda pak ditësh bota do të shënojë përvjetorin e 80-të e fillimit të Luftës së Dytë Botërore. Sergey Ivanov, ish Ministër i Mbrojtjes i Rusisë dhe ish Shef i Stafit i Kremlinit, ka folur rreth kundërshtisë prapa Traktatit të Mossulmimit të 1939 midis Bashkimit Sovjetik dhe Gjermanisë naziste. Aktualisht, Sergey

Zemra ushqehet nga emocione të pastra dhe origjinale, dhe jo nga gjëra materiale. Ajo mbushet me momente: në fakt, janë ato që japin lumturinë e vërtetë, detaje të thjeshta që mund të bëjnë të dalë dielli, madje edhe në një ditë të stuhishme. Lumturia është bërë nga gjëra të vogla

Një intervistë me Isabella Weber Cili është roli i kujtesës së historisë së gjatë kineze, ashtu si edhe ai i influencës perëndimore, në ndërtimin dhe në narrativën e reformës kineze? Për hir të së vërtetës, jo vetëm nga fundi i fundi i viteve ‘70, por akoma sot, historia e gjatë

Në botën ku jetojmë, është e pamohueshme që ekziston edhe e mira, edhe e keqja. Ndryshimi, sidoqoftë, është se të bësh mirë duhet zemër dhe mund, ndërsa e keqja nuk kërkon fare të lodhesh. Secili nga ne, të paktën një herë në jetë, është dashur të përballet me ligësinë e