22/08/2019

Pranvera e Pragës, një përpjekje për të demokratizuar diktaturën socialiste çekosllovake, ka mundësi që të jetë ndërkombëtarisht si ngjarja historike më e njohur në historinë çeke dhe sllovake. Shtypja e dhunshme e procesit reformues nga forcat e Traktatit të Varshavës më 21 gusht 1968 konsiderohet përgjithësisht si një e çarë

Përkeqësohet gjendja e biznesit, kompani të mëdha në alarm, industria ngadalësohet, banka për t’u rimenduar. Dhimbjet e Corporate Deutschland e bëjnë Gjermaninë që të mos e konsiderojë më veten të jashtëzakonshme Në dukje është pothuajse paradoks: në ditët kur Gjermania përgatitet të marrë me emërimin e Ursula von der Leyen

Dashi: Një e enjte e mahnitshme, në të cilën do të duhet të guxoni më shumë, sepse projektet e filluara tani janë veçanërisht të shpërblyera nga yjet. Këshillë: Mos harxhoni shumë Numri me fat: 65 Ngjyra: Kaki Demi: Horoskopi për sot, 22 gusht njofton një ditë interesante në të cilën