21/08/2019

Dashi Miq të Dashit, sipas Paolo Fox, e enjtja juaj do të jetë shumë interesante, veçanërisht për sa i përket dashurisë. Do të filloni të vendosni tullat e para për një vendim të rëndësishëm në të ardhmen e afërt dhe ndërkohë do të organizoni edhe diçka të këndshme për fundjavën.

Kur jemi të lumtur, të trishtuar ose të zemëruar, ne shpesh veprojmë të shtyrë nga impulsi ose euforia e momentit. Ne themi gjëra që më vonë mund të pendoheshim, ose bëjmë premtime që nuk mund t’i mbajmë. Për këtë arsye, ne nuk duhet të marrim kurrë vendime të nxituara në

Për një grua, një surprizë ka një vlerë të madhe sentimentale dhe personale, është një moment gëzimi që arrin papritur dhe që ushqen, kohë pas kohe, shkëndijën në marrëdhënien në çift, që nuk duhet të shuhet kurrë. Pastaj ka disa surpriza që gratë i duan dhe shpresojnë t’i marrin, por

A keni pyetur ndonjëherë veten, nëse jeni egoistë? Shpesh nuk është e thjeshtë ta pranosh, por gjithsesi ka ndodhur të bësh diçka, pa menduar për pasojat që veprimi mund të ketë te njerëzit e tjerë. Sidoqoftë, nuk ka vetëm egoizëm negativ, nganjëherë është mirë të zgjedhësh veten dhe ka shenja

Nga Oliver Burkeman “Sa herë që një mik ka sukses, një pjesë e vogël e imja vdes,” thoshte Gore Vidal, mbase duke luajtur me një citat që i atribuohet zakonisht Somerset Maughamit: “Suksesi nuk është i mjaftueshëm. Të tjerët duhet të dështojnë”. Por një studim magjepsës i publikuar kohët e

Britania e Madhe ka humbur Europën dhe nuk gjetur akoma një perandor Brexit është një fenomen anglez, jo britanik. Kapet pas nostalgjisë për fuqinë e humbur. Ndjenjë që rrezikon të copëzojë edhe ndërtimin e parë perandorak: Mbretërinë e Bashkuar. Aktualiteti i paralajmërimit të Dean Acheson dhe sharmi i Global Britain