20/08/2019

Puna, shtëpia, detyrimet dhe detyrat, a është kjo me të vërtetë jeta që keni ëndërruar, atëherë kur si fëmijë që ishit, shikonit retë me sy të mëdhenj, shpresëdhënës? Puna e fisnikëron njeriun dhe le ta themi, shumë herë e mbush jetën tonë në një mënyrë pozitive, veçanërisht kur pas vitesh

Dashi Miq të Dashit, ata prej jush që janë sipërmarrës, më në fund mund të buzëqeshin: nesër do të ketë disa lajme shumë interesante, të cilat mund të ndryshojnë jetën tuaj qysh në shtator. Për pjesën tjetër, në dashuri nuk jeni shumë të kënaqur, sepse nëse jeni në çift, ju

Dashi: Horoskopi i 20 gushtit njofton mbërritjen e një dite kushtuar dashurisë, e cila në periudhën e fundit është në qendër të mendimeve tuaja. Sigurohuni që personi që dëshironi të bëni për vete është i duhuri. Këshillë: Kujdes nga lëkundje të kota Numri me fat: 82 Ngjyra: Bezhë Demi: Forca,

Gratë me të vërtetë inteligjente janë ato që kanë bërë paqe me fëmijën e tyre të brendshëm, të cilat nuk harrojnë ndjesitë e pastra dhe të jashtëzakonshme që mund të përjetohen vetëm në atë moshë. Ato janë njerëz të fortë, të shkathëta dhe të pavarura, por me një zemër të

Nga Simon Johnson Mposhtja e populizmit, kërkon ballafaqimin me një realitet themelor:politikat e keqija ekonomike, nuk sjellin domosdoshmërisht humbjen e pushtetit nga një qeveri. Në fakt, tashmë është plotësisht e mundur që populistët e papërgjegjshëm të forcojnë shanset e tyre për t’u rizgjedhur, duke bërë premtime edhe më të mëdha