19/08/2019

Ka njerëz që preken nga bukuria që i rrethon, nga një perëndim i diellit, ose nga një “Të dua” që flitet me zemër. Ata janë njerëz të ndjeshëm, që ndiejnë gjithçka që ndodh, vëzhgojnë dhe ndjejnë emocionet e të tjerëve. Ata jetojnë me zemrat e tyre në duar, të hapur

Nga Chris Patten Tridhjetë vjet më parë, ndodhesha në Pekin si ministër i Zhvillimit i Britanisë së Madhe, për takimin vjetor të Bankës Aziatike për Zhvillim. Por, ajo që ndodhi në atë mbledhje – duke përfshirë edhe uljen për herë të pare në tryezë të një delegacioni nga Tajvani –

DASHI: Hëna në shenjën tuaj do t’ju japë një dorë për të menaxhuar projektet e reja që keni në diskutim. Horoskopi për sot, 19 gusht njofton se do të jetë një ditë e shkëlqyer, e ndikuar pozitivisht nga planetë të ndryshëm. Këshilla: Mos harroni dashurinë Numri me fat: 56 Ngjyra:

Ju nuk keni pse të praktikoni joga ose të ndiqni një dietë për të përfituar nga tre besime Budiste që do të shkundin botën tuaj dhe do t’ju bëjnë më të lumtur. Pra, pavarësisht nga bindjet tuaja, në këtë artikull do të gjeni tre elementë të fuqishëm të filozofisë Budiste