18/08/2019

Ndodh që secili prej nesh të humbasë një njeri të dashur herët a vonë. Ndodh të ndjeni atë dhimbje të shurdhër dhe të heshtur që shkakton mungesa. Ndodh që ju nuk mund ta zëvendësoni atë boshllëk me asgjë ose askënd. Kur dikush që e duam na lë shkakton dhimbje. Dhe

DASHI Horoskop pozitiv javor, këto ditë ju doni të përjetoni emocione të bukura. Ju jeni ndër shenjat e preferuara të javës. Mund të mbështeteni në një gjendje të rëndësishme astrologjike. Mund të merrni diçka më shumë, edhe pse janë akoma projekte dhe zgjidhje me kohë të pjesshme. Midis fundit të