04/07/2019

Gruaja e shenjës së Demit tenton të jetë e qetë, materialiste dhe jo e prirur për demonstrime afeksioni. Vetëm një provokim i mirë mund ta bëjë atë grua intensive dhe pak agresive të aftë për të çuar një burrë në çmenduri! Besimplotë dhe e vendosur, ajo zakonisht nuk e lejon

DASHI Kjo është një ditë veçanërisht intensive, sipas horoskopit të nesërm, 5 korrik 2019. Po çoni përpara shumë aktivitete dhe njerëzit që janë afër jush dhe që duan t’ju pengojnë, mund t’ju ndalojnë të dalloni rrugën që duhet ndjekur për të arritur qëllimet tuaja. Mund të ketë kundërshti me familjen

Në vitin 1775, kolonët anglezë të Amerikës nisën sfidën e tyre ndaj tokës mëmë. Duke kërkuar, më shumë se sa liri, shanse ekonomike. Duke bërë që të lindin Shtetet e Bashkuara. “Revolucioni ka ndodhur përpara se të fillonte lufta”, shkruante John Adams, presidenti i dytë i SHBA pas George Uashingtonit.

Intervista e Vladimir Putinit për “Financial Times” është një dokument i rëndësishëm historik pasi na tregon sesi tri liderët më të mëdhenj botërorë – Trump, Xi e Putin – ndajnë të njëjtën linjë politike populiste (gjë që nuk ka ndodhur kurrë më parë) Presidenti Putin, si keni parë të ndryshojë