03/07/2019

Demi Të lindurit në shenjën e Demit nuk janë më të prirurit për të ndryshuar, ata preferojnë stabilitetin. Megjithatë, në 2019, ata do të duhet të lënë zonën e tyre të rehatisë . Ne e kuptojmë se ne rritemi në jetë vetëm kur jemi të hapur për mundësi të reja,

Dashi Të enjten dhe të premten do të rekuperoni. Horoskopi do jetë më i mirë në krahasim me dy ditët e fundit. Kush ka përjetuar një krizë apo ka pasur probleme të zemrës, duhet të përpiqet të rekuperojë. Në korrik do ketë pak tension në dashuri, dhe kjo do të

Nga pikëpamja politike mund të konsiderohet një “bijë arti”: babai i saj, Ernst Albrecht, ka qenë ministër dhe president i Saksonisë së Poshtme, si dhe një politikan shumë i njohur në Gjermani në fundin e viteve 1900. E diplomuar në Mjekësi, von Der Leyen e ka nisur karrierën politike vetëm

Jaron Lanier: «Le ta azhornojmë kapitalizmin, të dhënat që japim duhen paguar» “Mënyra me të cilën kemi future teknologjitë dixhitale në jetët tona e ka përkeqësuar qytetërimin njerëzor. Ama mund ta korrigjojmë akoma tendencën, duke provuar që të punojmë për një kapitalizëm ndryshe, të përshtatur me epokën e internetit. Secili