Home»Keshilla»9 objektet që nuk duhet t’i keni kurrë në shtëpi

9 objektet që nuk duhet t’i keni kurrë në shtëpi

Shtëpia është vendi ku kalojmë shumicën e kohës tonë , është një reflektim i shpirtit tonë dhe ndjenjave tona dhe për këtë arsye duhet të transmetojë qetësi dhe duhet të na bëjë të ndihemi në paqe me veten tonë. Ndoshta jo të gjithë e dinë se, sipas disa besimeve, ka objekte të përbashkëta që, nëse janë të pranishme në shtëpi, mund të lëshojnë vibracione negative dhe të ndërhyjnë në bilancin e energjisë në shtëpinë tonë.

Ka disa njerëz që, për një arsye apo tjetër, nuk janë më në jetën tonë ose nuk janë më të mirëpritur. Ne duhet të eliminojmë të gjitha kujtimet që na lidhin me ata njerëz, sepse ato mund të përfaqësojnë diçka që nuk ekziston më, ose të bëhen simbol i një historie të kaluar që na ka bërë dikur të vuajmë.

Lulet artificiale nuk lëshojnë energji të mirë. Ato janë në fakt objekte që duhet të jenë të gjalla dhe natyrore dhe në këtë version, pra artificial, përbëjnë një gjë të pajetë që pengon negativisht vibracionet e shtëpisë. Midis luleve të vërteta, ndërkohë, karafilat nuk janë të rekomanduara, ata duken mirë në kopsht apo në ballkon, por jo brenda katër mureve.

Zakonisht, bimët e shëndosha si kaktusi janë të rekomanduara për një shtëpi, sepse janë në gjendje të thithin rrezatimet e aparateve dhe smartfonëve tanë. Sipas disa besimeve, megjithatë, kaktusët mund të tërheqin probleme ekonomike ose dashurie. Më mirë një koleksion i bukur bimësh të tilla, apo një krizë e afërt në çift? Zgjedhja është e jotja.

Sipas Feng Shui, art japonez taoist në rregullimin e mobiljeve në shtëpinë tonë, çdo pasqyrë duhet gjithmonë të jetë jashtëzakonisht e pastër, e patëmetë dhe absolutisht e pathyer apo me njolla. Për më tepër, këto objekte kurrë nuk duhet të vendosen në këmbët e shtratit.

Mos u shqetësoni, ne e dimë mirë se gërshërët janë të domosdoshme midis objekteve të një shtëpie. E vetmja gjë që ju nevojitet është t’i përdorni dhe t’i vendosni përsëri në sirtarin tuaj. Në fakt gërshërët, nëse mbeten të hapura, mund të tërheqin fatkeqësi në shtëpinë tuaj.

Çdo shërbim duhet të jetë në rregull dhe i shkëlqyeshëm. Asnjë njollë, krisje ose çarje në enët tuaja, midis enëve tuaja dhe në gotat tuaja. Për të çliruar shtëpinë nga energjia negative është e këshillueshme të hidhni të gjitha enët e thyera ose, të paktën, të përpiqeni t’i ndreqni ato.

Legjenda thotë se kurrë nuk duhet të mbani një fshesë me fije të orientuara për poshtë në shtëpi, sepse ky pozicion heq dashurinë dhe qetësinë nga shtëpia. Rekomandohet që të kontrolloni në dollapin tuaj menjëherë!

Ashtu si për enët, rrobat tuaja gjithmonë duhet të jenë të përsosura dhe në rregull. Nuk është e këshillueshme të grumbulloni rroba që “ndoshta një ditë do të vishni”, por mbani vetëm rrobat që tregojnë gëzim dhe që do t’ju magjepsin. Një shënim i vogël për të brendshmet: hidhni gjithçka që keni shkatërruar ose grisur, sigurisht që nuk do t’ju sjellë fat në dashuri!

 

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *