30/06/2019

DASHI Pjesa e dytë e qershorit ishte më dinamike, dhe shumë mendojnë që të ndërmarrin iniciativa të punës në pritje të vjeshtës. Vështirësitë e vjetra të së kaluarës janë tejkaluar. E diela sjell në jetë një ndjenjë, çlirohuni dhe jepuni ndaj dashurisë, nëse jeni vetëm. DEMI Ka kufizime që ju