28/06/2019

Nëse Evropa do të bëjë siç ka bërë gjithmonë, duke zgjedhur emëruesin më të vogël të përbashkët për ta përfaqësuar, qytetarët e kontinentit do të vazhdojnë të largohen nga projekti evropian, ndërsa pjesa tjetër e botës nuk do e marrë seriozisht. Për këtë arsye është rasti t’u kërkohet udhëheqësve evropianë,

Dashi, kurrë me një Gaforre Të lindurit në shenjën e Dashit janë shumë të vështirë dhe nuk dinë një mënyrë tjetër për të shprehur atë që ndjejnë, pa qenë të pasjellshëm dhe të drejtpërdrejtë, prandaj marrëdhënia e tyre me Gaforren nuk ecën përpara, ato janë shumë sentimentale. Demi, kurrë me

Nga Peter Harris “Shekulli Amerikan” po perëndon. Të paktën, ky është konsensusi i shumicës së analistëve të politikës ndërkombëtare. Pavarësist nëse i`a atribuojnë rënien e SHBA-ve mosfunksionimit të brendshëm, apo rritjes së Kinës dhe fuqive të tjera në zhvillim, vëzhguesit priren të bien dakord që herët a vonë, “momenti unipolar”