26/06/2019

Oliver Burkeman Në fillim të muajit, ndërkohë që ajo masë impulsesh konfuze që aktualisht mbulon detyrën e presidentit të Shteteve të Bashkuara përgatitej që të shkonte në Londër, kryetari i bashkisë së qytetit Sadiq Khan deklaroi për The Guardian, se ajo vizitë do ta fuste Mbretërinë e Bashkuar “në anën

Ka shumë raste kur, nëse gjërat nuk shkojnë siç e imagjinojmë, kapemi me botën, me fatin ose me ata që na rrethojnë. E vërteta është se shpesh, ne jemi ata që pengojnë rrugën e lumturisë sonë, nëpërmjet vetë-sabotimit, duke na kthyer neve, në armikun tonë më të keq. Frika nga

DASHI Është një vit me ulje dhe ngritje që çon në situata të rëndësishme, por edhe në momente ngërçi, si personalisht ashtu edhe në punë. Në këtë periudhë po kaloni nëpër një gjendje agjitimi dhe pritjeje në punë, ku nuk ndiheni të kënaqur ose nuk gjeni zgjidhje. Edhe pse mund

Lufta e Dytë Botërore nuk kishte përfunduar ende, dhe Aleatët kishin filluar tashmë të mendonin se si ta ndanin botën. Kështu, ndërsa në vitin 1944 amerikanët (me anglezët, francezët, kanadezët e kështu me radhë…) merrnin Evropën perëndimore, Ushtria e Kuqe vendosej në atë Lindore. Paslufta do të zgjaste plot 45