15/06/2019

Nga Nancy Bilyeau Më 20 korrik 1973, 32-vjeçari Brus Li, ishte një nga mjeshtrat më të respektuar të arteve marciale në botë, një student i avancuar i filozofisë, dhe një aktor karizmatik. Filmi i tij i ardhshëm “Ardhja e Dragoit” dilte në kinema pas një muajit. Ajo ishte edhe dita

DASHI Ditë rinisjeje, pjesërisht në punë, por në dashuri totale. Paolo Fox fton ata që kanë një histori të rëndësishme dhe duan të përjetojnë një ndjenjë të mirë, për të shijuar privilegjin e dashurisë. Kur ju pëlqen një person i pakapshëm që largohet, ju keni defektin që bëheni kokëfortë, në

Brexit, ka shkaktuar një përçarje të madhe në Britani. Në Francë, “jelekët e verdhë” po kërcënojnë të zhysin vendin në kaos, për shkak të rritjes së çmimit të karburantit. A mund të na ndihmojë kjo të kuptojmë arsyen e tyre, duke u bazuar tek teoria e konfliktit e filozofit gjerman

Samsoni, i fundit nga gjyqtarët e izraelitëve të lashtë, kishte një forcë shumë të madhe fizike, e cila fshihej tek flokët e tij të gjatë. Ndër veprat mbinjerëzore të kryera nga Samsoni në Bibël, është vrasja e një luani me duart e tij, mposhtja e një ushtrie filistine, duke përdorur

Nga Samantha Vinograd Ka një klikë të re vendesh që po punojnë bashkë, dhe sjellja e presidentit Donald Trump, garanton se thuajse ne nuk do të ftohemi që të bashkohemi me ta. Tensionet që kanë shkaktuar tarifat e tij, dhe fyerjet e rëndomta, i kanë nxjerrë Shtetet e Bashkuara si