14/06/2019

Bashkimi Evropian tha se ka mbledhur dëshmi për aktivitete “të vazhdueshme dhe të qëndrueshme” të dezinformimit nga Rusia, me synim që të ndikonte në rezultatet e zgjedhjeve të majit për Parlamentin Evropian. Raporti i Komisionit Evropian thotë se “burimet ruse” u përpoqën të kufizojnë pjesëmarrjen e votuesve dhe të ndikojnë

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: BINJAKET Kjo e sotmja do jetë një ditë shumë e mirë sidomos nëse punoni në fushën e tregtisë. Intuita do ju çojë përherë në rrugën e duhur. Ju të dashuruarit do eksperimentoni sot vetëm për ta bërë partnerin të

Një video, sipas Washingtonit tregon momentin kur pjesëtarë të gardës revolucionare ndërhyjnë për të hequr një minë të pashpërthyer të vendosur në anijen cisternë japoneze Kokuta, që transportonte naftë. Ngjarja ka ashpërsuar tensionet SHBA – Iran në kulmin e mosmarrëveshjeve për programin bërthamor iranian. Bashkë me një tjetër anije me

Dashi Sot do e keni të vështirë të pranoni indiferencën e të tjerëve për propozimet që do bëni dhe do mërziteni kur t’iu kundërshtojnë. Në shumë momente edhe mund të irritoheni. Nëse keni një lidhje, marrëdhënia juaj nuk do ecë mirë. Mungesa e komunikimit do çojë në mosmarrëveshje të njëpasnjëshme.

Seria: Njerëzit pak të njohur nga historia, por që e ndryshuan mënyrën se si jetojmë çdo ditë Stefani Kuolek, ishte një kimiste polako-amerikane, karriera e të cilës në kompaninë e njohur amerikane Dupont zgjati për mbi 40 vjet. Ajo ishte duke u përpjekur të prodhonte një material të ri sintetik,

Vjen kryesisht për shkak të efektit të voltazhit të lartë në ajrin që rrethon kabllin. Ajri është normalisht një përcjellës shumë i dobët i energjisë elektrike. Por nëse një voltazh mjaftueshëm i lartë aplikohet përgjatë një distance të shkurtër, elektronet e molekulave të ajrit tërhiqen fort dhe fillojnë që të