13/06/2019

Mirënjohja është diçka që të gjithë duhet ta kenë, por fatkeqësisht kalojmë më shumë kohë në jetë duke u ankuar për gjithçka, pa arritur të shijojmë momentet. Më poshtë zbuloni pesë gjërat për të cilat duhet të jeni mirënjohës në jetë. Jeni gjallë Po, është e qartë por e harrojmë

Për fat të keq, këto 3 shenja të zodiakut do të kenë një kohë jo të mirë: bëni durim dhe kalojeni! Zbuloni nëse jeni në mesin e tyre. Qershori ka ardhur, dielli, ditët e bukura dhe deti. Megjithatë, disa prej jush nuk do të jenë në gjendje të gëzojnë këtë

Nga Oliver Burkeman Përse kaq shumë burra të paaftë bëhen udhëheqës? Kjo pyetje, e përdorur nga psikologu Tomas Shamorro-Premuzik, si titulli i librit të tij të ri “Pse bëjnë kaq shumë burra të paaftë, bëhen udhëheqës? – duket provokativ (dhe pikërisht për këtë arsye autori me siguri që do të

Shkrimtari i kronikave flet me entuziazëm dhe mirënjohje për fundin e serialit, ai aludon enigmatikisht edhe për përfundimin e librave dhe të ardhmen e tij A mundet ai që krijoi një univers të tërë narrativ, që më pas u bë  një seri televizive me vlerësim të lartë, të përjashtohet nga

Nga Neil Smith “Jam shumë i lumtur!”- tha Dankan Lorenc, pak minuta pasi siguroi fitoren e parë të Holandës në festivalin e këngës në Eurovizion, që nga viti 1975. “Është një ndjenjë që nuk mund të përshkruhet dot me fjalë. Ëndrra ime u bë realitet”- u tha gazetarëve këngëtari holandez.

Nga Leon Panetta Në dritën e kërcënimeve më të fundit të sigurisë kombëtare, me të cilat ballafaqohen Shtetet e Bashkuara, do të ishte e papërgjegjshme po të mos e pranojmë, se po jetojmë në një botë gjithnjë më të rrezikshme. Numri gjithnjë e në rritje i vatrave të nxehta të