12/06/2019

Ja cilat janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: GAFORRJA Në përgjithësi dita e sotme ka për të qenë pozitive dhe pa probleme serioze. Merrini gjërat shtruar dhe bëni atë që do ju duket më e logjikshme. Nëse keni një lidhje, për asnjë arsye, mos merrni vendime

Dashi Gjatë kësaj dite do ketë ndryshime shumë të mëdha në jetën tuaj. Venusi për fat të keq do ua vështirësojë goxha gjërat. Nëse jeni në një lidhje partneri do fillojë t;iu tregojë disa gjëra të së shkuarës që nuk do ju pëlqejnë aspak. Do krijoni një përshtypje të keqe

Nga Sheila Kohler Fraza ndoshta më e famshme e hapjes së një libri, është në romanin “Anna Karenina” të Leon Tolstoit:”Të gjitha familjet e lumtura janë njësoj, çdo familje e palumtur, është e tillë në mënyrën e vet”. Kjo është një fjali hapëse e shkëlqyer, sepse lexojmë për një familje

SIMBOLI I PARE: JENI KREATIVË Që të jeni të lumtur, keni nevojë për liri, jeni individualistë dhe pëlqeni të mbështeteni vetëm në forcat tuaja, në vend që të prisni për të tjerët. Ju nuk pëlqeni gënjeshtrat, prandaj u jepni përparësi atyre që janë autentikë dhe të sinqertë. Ju gjithashtu tentoni

Secili prej nesh ka karakteristika dhe personalitete të ndryshme, dhe e gjithë kjo varet kryesisht nga shenja jonë e zodiakut. Kemi disa sjellje dhe prirje natyrore, që na lejojnë të shkëlqejmë në mjediset më të përshtatshme të punës. Dashi Një shenjë zjarri që favorizon progresin dhe iniciativën, një dashnore e

Qytetërimi i hershëm i Evropës: Kush ishin fiset nomade Yamnaya Origjina e evropianëve të sotëm, është e zhytur ende në mister, dhe objekt i debatave të shumta. Arkeologët dhe gjuhëtarët, kanë diskutuar gjatë mbi origjinën e familjes indo-evropiane, si dhe origjinën e qytetërimit dhe njerëzve të vendosur në Evropë. Zbulimet