10/06/2019

Këto 5 shenja zodiakale duket të jenë e kundërta e asaj që jane ne te vërtete. Dukja shpesh na mashtron, por kjo kryesisht ndodh në mënyrë të pandërgjegjshme, pa e kuptuar se ajo që ne e projektojmë jashtë, pak ose aspak, ka të bëjë me atë që perjetojme brenda. Njerëzit

Dashi Ju jeni ndjenjë të fortë, energjike dhe ka të ngjarë të frymëzoheni për të bërë një punë të vërtetë në shtëpi. Përqëndrohuni në punët e përditshme, si për shembull riorganizimi i rafteve të librave ose ndërrimi i rrobave të sezonit. Demi Diçka që do lexoni sot mund të ketë

Nga Liza Mundy A janë të dobishme gratë si spiune? Dhe nëse po, në çfarë kapaciteti? Maksuell Najt, një oficer i MI5, agjencia e brendshme britanike e kundërzbulimit, nisi të reflektojë mbi këto pyetje. Jashtë zyrës së tij, Lufta e Dytë Botërore kishte filluar, dhe ndaj Evropës po përgatitej Blitzkrieg-u

Aktori i humorit Gaz Paja ka rrëfyer një incident që i ndodhi gjatë interpretimit në skenën e Portokallisë. Në episodin e së dielës te “Sekretet e Portokallisë”, aktori i njohur rrëfeu se një herë ishte nxehur aq shumë për një problem me muzikën në skenë, saqë kur doli prej saj

Kur arrijmë lumturinë, tundimi për ta thënë fort para gjithë botës këtë arritje, është gjithmonë shumë i fortë, në fund të fundit, a nuk është ky misioni i të gjithëve? Megjithatë, meqë kemi të bëjmë me ndjenja fisnike dhe të pastra që i përkasin më së shumti brendësisë sonë, duhet

Presidenti Carter donte që t’i tërhiqte trupat tokësore amerikane nga gadishulli. Deep State nuk qe dakord Me Presidentin amerikan Donald Trump që shpreh edhe një herë akoma dëshirën e tij për t’i tërhequr 28500 trupat amerikane të stacionuara në Korenë e Jugut, ndoshta ia vlen barra qiranë që të shqyrtojmë