09/06/2019

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: LUANI Ditë e animuar dhe energjike do jetë kjo e sotmja. Do doni të lëvizni gjithë kohës, të vizitoni vende të reja dhe të mos bini në melankoli. Ju të dashuruarit do futeni në një fazë tjetër dhe do

Nga Klaus Vigrefe Për gati gjashtë dekada, dosja prej 321 faqesh ishte dergjur pa u vënë re nëpër sirtarët e arkivave të BND-së, agjencisë së jashtme të inteligjencës gjermane. Por, tashmë përmbajtja e saj ka zbuluar një kapitull të ri të historisë gjermane të pasluftës, që është sa spektakolare, po

Seria: Njerëzit pak të njohur në histori, por që e ndryshuan mënyrën se si jetojmë çdo ditë Gjatë krizës së raketave kubane, dhe karantinës që SHBA imponoi ndaj anijeve që i afroheshin Kubës, Vasili Arkhipov ishte i dyti në komandën e nëndetëses sovjetike B-59, një anije me fuqi konvencionale, e

Seria: Njerëzit pak të njohur në histori, por që e ndryshuan mënyrën se si jetojmë çdo ditë Historia e Ana Frankut dhe familjes së saj, por edhe të tjerëve, që u fshiheshin gjermanëve në një cep të Amsterdamit, janë të njohura. Madje edhe nga ata që nuk e kanë lexuar

Dashi Dashuria: Gjatë javës shumë dash që janë në çift do të kenë probleme me partnerin/en e tyre. Ndër shumë prej tyre do të jenë edhe ata që do të jenë në gjendje të zbulojnë një tradhti, e cila do të trondisë edhe marrëdhëniet më të forta. Një zgjedhje e

Shenja e Zodiakut nën të cilën ne lindim ka shumë ndikim mbi atë se kush jemi, në personalitetin tonë. Gjithashtu mund të na japë informacion të mirë për personin me të cilin po përballemi, për të kuptuar nëse mund t’i besojmë, ose nëse është më mirë të largohemi. Për shembull,