08/06/2019

Dashi Dashuria: Mos nxitoni sot në marrjen e vendimeve, veçanërisht në lidhje me dashurinë. Shpejtësia shpesh është një këshilltar i keq dhe mund t’ju çojë në vendime të gabuara, që më vonë mund të pendoheni. Për beqarët është një ditë e mirë për takime. Puna: Sot njerëzit që punojnë me

Nëse jeni në mesin e atyre që besojnë në horoskopin dhe në përgjithësi në afinitetin e karakterit midis njerëzve të të njëjtës shenjë të zodiakut, jeni në vendin e duhur. Sot, në fakt, flasim për 3 shenjat e zodiakut që janë në gjendje të ndiejnë rreziqet para se të ndodhin.

Për të tërhequr begatinë dhe bollëkun në shtëpinë tuaj ka një numër të madh të filozofive të lashta dhe besimeve popullore si Feng Shui, të cilat me këshillat e tyre përpiqen të heqin energjitë e këqija dhe të hapin derën për bollëkun dhe pozitivitetin. Ja 7 këshilla Feng Shui për

Nga Tom Ireland Në vitin 2013, disa nga specialistët më të mirë të ushqimit në botë, gjendeshin në një laborator, për të parë copën e parë të mishit sintetik. Pjata me biftekun e vogël, ishte prova mahnitëse se është më në fund e mundur që mishi të prodhohet në mënyrë

Nga Edward Lucas Ne po hyjmë në një sezon intensiv përvjetorësh për pjesën tjetër të këtij viti, duke nderuar guximin e jashtëzakonshëm, dhe udhëheqjen e kombeve dikur të robëruara nga Balltiku në Detin e Zi, pasi ato hodhën poshtë zgjedhën komuniste. Kalendari nis me Poloninë, që si këtë muaj 30

Përveç përdorimit në kuzhinë për përgatitjen e ëmbëlsirave të ndryshme, kajsia renditet edhe si një frut kurues. Në mjekësinë popullore përdoren frutat e kajsisë, të cilat janë të pasura me shumë vlera ushqyese. Frutat e kajsisë përdoren të freskëta ose të thata, si dhe të përpunuara në trajtë kompostoje, reçeli