07/06/2019

Seria: Traditat biblike, që janë ndikuar shumë nga kulturat e tjera të lashta. I kopjuar nga traditat e hershme fetare, narrativa e krishterë e Apokalipsit, ka lidhje të vazhdueshme dhe thelbësore me historinë e vjetër Zoroastriane “Frashokereti” I shfaqur në Librin e Zbulesës, libri përfundimtar i Dhjatës së Re, Ardhja

Dashi Dashi është romantik dhe shumë i rrezikshëm, pasi është gati edhe që të bëjë çmenduri për të treguar, apo për të provuar dashurinë. Burri i shenjës së Dashit e pëlqen dhe e shijon të qenurit romantik. Ai do të të veçojë edhe nga miqtë, ose do të gjejë momentet